Wentelteefjes met banaan
Ontbijt.
Niveau: Gemiddeld Personen: 4
Ingredienten:
- – banaan 4 stuks
- – ei 8 stuks
- – haverdrink (ongezoet) 200 ml
- – kaneel 4 tl
- – zuurdesem brood 8 sneetjes
- – olijfolie 4 el
Bereidingswijze:
1. Pel de banaan en mix met de eieren, haverdrink en kaneel tot een glad beslag in een keukenmachine of blender.
2. Laat ieder sneetje brood enkele seconden weken in het beslag.
3.Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de wentelteefjes ca. 2-3 minuten aan beide zijden. Breng eventueel op smaak met een mespuntje zout.
4. Serveer met wat extra plakjes banaan.
Allergenen:
Voedingswaarde per persoon:
- – Energie (kcal) 536
- – Vet 22 g
- – Verzadigd vet 5 g
- – Eiwit 20 g
- – Koolhydraten 59 g
- – Natrium 156 mg
- – Vezels 9 g