Verdify in premiere bij internationaal publiek 

Onthulling van Verdify in Londen

Op 19 en 20 November vond in Londen de derde editie van Food Matters Live plaats. Duizenden bezoekers konden letterlijk en figuurlijk proeven aan voedingsinnovatie. Gepersonaliseerde voeding stond ook op het programma. Jochem Bossenbroek, CEO van Verdify, presenteerde hier het Verdify concept.

Food Matters Live is een jaarlijks terugkerend evenement in Londen. Hier komen startups en gevestigde bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie bijeen om de nieuwste innovaties te presenteren. Onder de bezoekers zijn bedrijven, consumenten, investeerders en andere geïnteresseerden. Dit jaar waren er meer dan 400 sprekers die verdeeld over twee dagen op het podium stonden in een van de break-out rooms.

Jochem was een van de sprekers op het Personalised Nutrition programma. Naast Jochem spraken ook onder anderen Colleen Draper van Nestle Institute of Health Sciences en Kristofer Cook van Carbiotix. Jochem introduceerde Verdify en gaf aan hoe het bedrijf de vertaalslag maakt van wetenschappelijke inzichten en medische richtlijnen naar lekkere gepersonaliseerde recepten. De presentatie werd prima ontvangen door het internationale publiek. Duidelijk werd dat Verdify de verbinding kan maken tussen techbedrijven in het veld van gepersonaliseerde voeding aan de ene kant en supermarkten aan de andere kant.