Verdify in de Proeftuin bij Digital Food for Thought

Een kijkje in de keuken

Op 26 Maart vond in Amsterdam de conferentie Digital Food for Thought plaats. Honderden bezoekers deden hier inspiratie op over de laatste stand van zaken rondom digitale voeding. Gepersonaliseerde voeding stond ook op het programma. Jochem Bossenbroek, CEO van Verdify, en Fleur Pasman, Dietist en receptontwikkelaar bij Verdify, presenteerden hier het Verdify concept middels een stand in De Proeftuin.

Digital Food is een nieuw event van Emerce in samenwerking met Foodlog. Als bezoeker kreeg je een update over digitale en technologische innovaties in de food industrie. Er werd ingegaan op de laatste industry trends en hoe de food industrie meegaat in de snelle e-commerce ontwikkelingen. Ook werd er gesproken over de toekomst van logistics & fulfillment. Ten slotte werd er vooruit geblikt op te verwachten ontwikkelingen in de Food Industry in de komende 3 tot 5 jaar.

Verdify had een stand voorbereid die het mogelijk maakte voor bezoekers om de Verdify applicatie uit te proberen. Zo werd getoond hoe gebruikers zelf een profiel kunnen opstellen en aan de hand daarvan recepten voorgesteld krijgen die precies passen binnen dit profiel. De reacties waren zeer positief en moedigen het Verdify team aan om de ontwikkelingen door te zetten.