Ontbijt smoothiebowl met bietjes

Verdify werkt met

professionele receptontwikkelaars voor het beste resultaat

Verdify verrast jou en jouw gezin graag met lekkere en gezonde recepten die gemakkelijk te bereiden zijn. Daarnaast zijn de recepten volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke situatie. Daarom werkt Verdify samen met verschillende topkoks uit binnen- en buitenland.

Elk recept wordt samengesteld aan de hand van de strenge Verdify criteria. Zo moet een recept voldoen aan de principes van het Mediterrane voedingspatroon, moeten de ingrediënten zo veel mogelijk vers en onbewerkt zijn en moet het eindresultaat zo lekker mogelijk zijn. Een selecte groep professionele receptontwikkelaars stelt wekelijks nieuwe recepten samen volgens deze regels. De recepten worden door de Verdify diëtisten gecontroleerd op voedingswaarde. Vervolgens worden de recepten gekookt, geproefd, waar nodig verbeterd en op de foto gezet. Allemaal om jou een ultieme kookbeleving te bezorgen.
 • Amy Riolo

  Als een bekroonde, bestseller auteur, chef-kok, televisiepersoonlijkheid en docent is Amy Riolo een van 's werelds belangrijkste autoriteiten op het gebied van de eetcultuur…

  Als een bekroonde, bestseller auteur, chef-kok, televisiepersoonlijkheid en docent is Amy Riolo een van 's werelds belangrijkste autoriteiten op het gebied van de eetcultuur. Ze staat bekend om het delen van geschiedenis, cultuur en voeding via de mondiale keuken, evenals om het vereenvoudigen van recepten voor de thuiskok. Amy is afgestudeerd aan de Cornell University en wordt beschouwd als een culinaire koploper die graag de manier waarop we denken over eten en de mensen die het maken transformeert. Amy is voedingshistoricus, culinair antropoloog en voorstander van het mediterrane dieet. Ze is veelvuldig te zien op tal van televisie- en radioprogramma's, zowel in de Verenigde Staten als in andere landen, waaronder op Fox TV, ABC, CBS, NBC, The Hallmark Channel, Nile TV, The Travel Channel , Martha Stewart Living Radio en Abu Dhabi Television. Ze ontwikkelde en verscheen ook wekelijks in negentig seconden kookvideo's genaamd 'Culture of Cuisine', die worden uitgezonden op nationale nieuwszenders op 28 verschillende kanalen in de Verenigde Staten met een bereik van meer dan 300 miljoen mensen. Een van haar video's heeft een record van vier miljoen hits.

  Website: www.amyriolo.com

 • Andras Dietrich

  Andras Dietrich is een professionele chef-kok met 9 jaar ervaring en een zeer veelzijdige carrière. Nadat hij in 2009 zijn opleiding tot kok in Boedapest had afgerond…

  Andras Dietrich is een professionele chef-kok met 9 jaar ervaring en een zeer veelzijdige carrière. Nadat hij in 2009 zijn opleiding tot kok in Boedapest had afgerond, verhuisde hij naar Cyprus waar hij in vijfsterrenhotels werkte en zich de Griekse, Cypriotische en Italiaanse keuken eigen maakte. Daarna verhuisde hij naar Londen waar zijn echte ontwikkeling 5 jaar geleden begon. Daar werkte hij voor eetcafés, eersteklas evenement cateraars, exclusieve restaurants, eetcafés gericht op gezond eten, 5 sterren hotels en particuliere klanten. Tijdens zijn jaren in Londen werkte hij in meer dan 75 keukens op basis van korte aanstellingen en als hoofd privé chef voor royalty uit het Midden Oosten. Hier heeft hij zijn kennis en vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Zijn manier van koken is gebaseerd op de mediterrane keuken. Hij heeft veel waardering voor de ingrediënten, selecteert de beste kwaliteit die beschikbaar is en laat ze tot hun recht komen zonder recepten ingewikkeld te maken. Met het gebruik van veel verse kruiden en groenten zorgt hij voor een uitzonderlijke ervaring.

 • Joanna Jankowska

  Joanna Jankowska is kok en diëtiste met een master in biologie en diëtetiek. Nadat ze vanuit Polen naar Nederland verhuisde, begon ze haar eigen bedrijf Foodie by Jo.…

  Joanna Jankowska is kok en diëtiste met een master in biologie en diëtetiek. Nadat ze vanuit Polen naar Nederland verhuisde, begon ze haar eigen bedrijf Foodie by Jo. Ze bereidt nu heerlijke en gezonde recepten voor Verdify naast het werken als freelance chef-kok in een van de populaire restaurants in Den Haag. Dankzij haar ervaring als kok transformeert ze de heerlijke gerechten die in restaurants worden geserveerd in gezonde en gemakkelijk te bereiden thuisgerechten voor de klanten van Verdify. Voordat ze naar Nederland kwam, werkte Joanna 3 jaar als de belangrijkste diëtiste en receptontwikkelaar in een van de beste dieetcateringbedrijven in Polen (Maczfit). Ze toonde grote creativiteit bij het opzetten van dagmenu's met dagelijks 50 recepten, die vervolgens werden bereid voor meer dan 3000 klanten met verschillende voedingsbehoeften. Tenslotte gaf ze ook voedingsworkshops in meer dan 20 steden in Polen als een poging om het voedingsbewustzijn onder de bevolking te verspreiden.
 • Patterson Watkins

  Patterson Watkins is een onafhankelijke chef-kok met meer dan 17 jaar professionele ervaring. Na anderhalf decennium in de foodservice-industrie te hebben gewerkt…

  Patterson Watkins is een onafhankelijke chef-kok met meer dan 17 jaar professionele ervaring. Na anderhalf decennium in de foodservice-industrie te hebben gewerkt, schakelde ze om en ging zich concentreren op de creatieve kant van de culinaire industrie; receptontwikkeling, voedselfotografie en schrijven. Spelen met eten is altijd haar passie geweest.

  Website: https://www.pattersonwatkins.com
 • Paula Mee

  Paula Mee is een gerenommeerd voedings- en voedingsadviseur. Paula biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van voeding, welzijn voor bedrijven, marketingcommunicatie…

  Paula Mee is een gerenommeerd voedings- en voedingsadviseur. Paula biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van voeding, welzijn voor bedrijven, marketingcommunicatie, recept- en menuanalyse en productontwikkeling. Paula helpt mensen graag hun eetgewoonten te transformeren, de voedselproductie te verbeteren en voedselverspilling tegen te gaan. Ze gelooft dat we allemaal een rol kunnen spelen bij het ondersteunen en versnellen van de transformatie van het voedselsysteem, zodat we kunnen genieten van meer vers, gezond voedsel uit een duurzaam voedselsysteem. Als onderdeel van haar werkweek geeft ze lezingen over de Masters in Applied Culinary Nutrition aan de Technological University Dublin. Ze zit ook in de Board of Consumer Foods in Bord Bia. In navolging van het succes van de bestsellers Your Middle Years, Love them, Live them, Own them, in 2016 en Gut Feeling in 2017, gaat Paula's nieuwe boek Mediterranean Mood Food in op hoe voedsel ons kan beschermen tegen hartaandoeningen en het risico op depressie verlaagt.

  Website: www.paulamee.com

 • Rick Hay

  Rick Hay is een fitness voedingsdeskundige met jarenlange klinische ervaring in voeding. Zijn specialismen zijn obesitasbehandeling…

  Rick Hay is een fitness voedingsdeskundige met jarenlange klinische ervaring in voeding. Zijn specialismen zijn obesitasbehandeling, gewichtsbeheersing en natuurlijke sportvoedingsopties. Hij is momenteel de interne Health and Fitness deskundige van Ideal World TV en geeft lezingen in Healthy Weight Management aan het College of Naturopathic Medicine in Londen. Hij is geregeld te zien in toonaangevende media en werkt mee aan veel prominente Britse lifestyle magazines voor zowel mannen als vrouwen. Hij is de Nutritional Director bij Healthista TV. Hij ontwikkelt producten voor Fushi Wellbeing en is de eigen voedingsdeskundige voor The Nutrimarket. Rick is de schrijver van 'The Anti-Aging Food and Fitness Plan', dat is ontworpen als een eenvoudig te volgen, gezond eet- en fitnessplan voor de gewone mens.

  Website: http://www.thesuperfoodist.com

Probeer Verdify helemaal gratis

Probeer nu de gratis versie van Verdify. Binnenkort verschijnt een premium versie met nog meer mogelijkheden.

De Verdify kernwaarden

Het Mediterrane voedingspatroon staat wereldwijd bekend als het meest gezonde voedingspatroon (Sofi et al. Adherence to Mediterranean diet and health status: meta-analysis. BMJ 2008). Verdify neemt het Mediterrane voedingspatroon dan ook graag als uitgangspunt voor de ontwikkeling van receptuur.

Daarnaast komt de voedingswaarde van de receptuur van Verdify naar schatting voor zo'n 95% overeen met de richtlijnen goede voeding (RGV) van de Gezondheidsraad. Uitzonderingen op de RGV hebben te maken met het gebruik van producten rijk aan verzadigde vetzuren zoals kokosmelk in sommige recepten. Verdify weet als geen ander dat variatie een codewoord is als het gaat om onze gezondheid, daarom wordt in alle recepten ruim gebruik gemaakt van verschillende seizoensgroenten.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor contact met Verdify