Laat je inspireren
met de beste recepten
Met Verdify geniet je van een grote variatie aan op maat gemaakte recepten. Laat je niet beperken door dieetrestricties.
Gezond eten met het Mediterrane voedingspatroon
Alle Verdify recepten passen binnen het Mediterrane voedingspatroon. Dit wordt binnen de voedingswetenschap wereldwijd gezien als hét model van gezond eten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het Mediterrane voedingspatroon bijdraagt aan een goede gezondheid en een hogere kwaliteit van leven. Binnen dit voedingspatroon wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten en vers fruit, volkoren producten, noten en zaden, olijfolie en vis. Er wordt met mate gebruik gemaakt van rood vlees en zuivel. Industrieel verwerkte producten komen er nauwelijks in voor. Door te eten volgens het Mediterrane voedingspatroon weet je dat je een goede basis hebt.
Wat eet je liever niet?
Bij het aanmaken van een Verdify profiel kun je aangeven of je wel of geen zuivel en dierlijke producten wilt eten. De volgende voeding kun je naar keuze uitsluiten bij jouw recepten: ei, kaas, kip, rood vlees, varkensvlees, vis en zuivel. Verder kun je er voor kiezen om specifieke ingrediënten uit te sluiten. Laat ook weten of de recepten voor één of meerdere personen ingesteld moeten worden. Dat scheelt een hoop rekenwerk bij het plannen van maaltijden.
Laat Verdify rekening houden met een allergie of gevoeligheid
Indien je rekening moet houden met een voedingsallergie of -gevoeligheid kan het plannen van maaltijden een uitdaging zijn. Daarom heeft Verdify de optie om gemakkelijk allergenen te selecteren die niet in jouw recepten moeten voorkomen. Gluten, lactose, noten en 21 andere allergenen kunnen zo vermeden worden in de Verdify recepten.
Volg je een speciaal dieet?
Het volgen van een speciaal dieet kan het bedenken en plannen van volwaardige maaltijden erg lastig maken. Denk aan een aangepast dieet voor zwangere vrouwen of een low-FODMAP dieet voor mensen met het prikkelbare darmsyndroom. Laat Verdify je hierbij ondersteunen. De speciale dieetopties van Verdify zijn allemaal gebaseerd op de voedingswetenschap en geldige voedingsrichtlijnen. Bekijk hier de speciale dieetopties die Verdify op dit moment aanbiedt. Lees meer

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor contact met Verdify