Kikkererwtensalade met mango

Niveau: Makkelijk   Personen: 3

15 min
Ingredienten:
  • – mango1 stuk(s)
  • – avocado1 stuk(s)
  • – kikkererwten, uit blik/glas1 pot(ten)
  • – veldsla100 g
  • – olijfolie2 el
  • – ongezouten cashewnoten50 g
Bereidingswijze:
  • 1.Schil de mango en snijd in blokjes van 1-2 cm.
  • 2.Pel de avocado en verwijder de pit. Snijd in blokjes van 1-2 cm.
  • 3.Spoel de kikkererwten af in een vergiet, tot er geen schuim meer ontstaat.
  • 4.Meng de kikkererwten, mango, avocado en veldsla in een saladeschaal.
  • 5.Meng de olijfolie door de salade en breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
  • 6.Serveer met de cashewnoten.
Allergenen:
Cashewnoten
Noten
Voedingswaardes:
  • – Energie (kcal)676 kcal
  • – Vet43 g
  • – Verzadigd vet6 g
  • – Eiwit18 g
  • – Koolhydraten45 g
  • – Natrium237 mg
  • – Vezels16 g