Kikkererwtensalade met mango

Lunch.

Niveau: Makkelijk   Personen: 4

15 min
Ingredienten:
  • – mango 2 stuks
  • – avocado 2 stuks
  • – kikkererwten 2 potten
  • – veldsla 200 g
  • – olijfolie 4 el
  • – ongezouten cashewnoten 100 g
Bereidingswijze
  1. 1. Schil de mango en snijd in blokjes van 1-2 cm.
  2. 2. Pel de avocado en verwijder de pit. Snijd in blokjes van 1-2 cm.
  3. 3. Spoel de kikkererwten af in een vergiet, tot er geen schuim meer ontstaat.
  4. 4. Meng de kikkererwten, mango, avocado en veldsla in een saladeschaal.
  5. 5. Meng de olijfolie door de salade en breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
  6. 6. Serveer met de cashewnoten.
Allergenen:
Noten
Cashewnoten
Voedingswaarde per persoon:
  • – Energie (kcal) 676
  • – Vet 43 g
  • – Verzadigd vet 6 g
  • – Eiwit 18 g
  • – Koolhydraten 45 g
  • – Natrium 237 mg
  • – Vezels 16 g