Wat eten we vandaag?

Met Verdify zet je gemakkelijk en snel een verantwoorde maaltijd op tafel die compleet aan jouw wensen voldoet. Verdify rekent af met dieetrestricties.

Hoe werkt het

01.
Maak een profiel aan
Bij Verdify kan je een persoonlijk profiel aanmaken. Hier geef je informatie over een eventuele voedselallergie en geef je aan welke ingrediënten je wilt vermijden. Verdify is ook benieuwd of je een voorkeur hebt voor bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch of liever gebruik maakt van een dieet dat past bij bepaalde darmproblemen. Je kunt Verdify ook op de hoogte brengen van een zwangerschap. Voor gezinsleden kun je tevens een profiel aanmaken. Vanzelfsprekend gaat Verdify vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om en worden privacy-wensen volledig gerespecteerd.
02.
Laat je verrassen met lekkere en gezonde recepten
Elke week krijg je in jouw overzicht nieuwe recepten te zien, voor ontbijt, snacks, lunch en hoofdmaaltijden. Je ziet enkel recepten uit het seizoen en met zo veel mogelijk verse ingrediënten. Alle recepten passen binnen jouw persoonlijke profiel en vermijden de voedingsmiddelen die jij hebt uitgesloten. Je kunt recepten als favoriet aanmerken door het hartje op een receptfoto aan te klikken. Dan kan je het recept later nog eens gebruiken. Elk recept bevat een lijst met benodigde ingrediënten, duidelijke kookinstructies en voedingswaarden.
03.
Maak gebruik van het Verdify boodschappenlijstje
Heb je één of meerdere lekkere recepten uitgekozen? Je kunt er voor kiezen om de benodigde ingrediënten op jouw boodschappenlijstje te plaatsen. Dit kan met een enkele klik op de receptkaart. De hoeveelheden komen automatisch overeen met jouw voorkeur. Gebruik dit boodschappenlijstje als geheugensteuntje in de supermarkt, of bij het online boodschappen doen. Wel zo makkelijk.
04.
Zet een smakelijke en voedzame maaltijd op tafel
Heb je de juiste ingrediënten in huis gehaald? Nu kan je beginnen met koken. Open de bijhorende receptkaart op je mobiel, tablet of laptop of print het recept uit. Aan de hand van de stap-voor-stap kookinstructies bereid je gemakkelijk het recept naar jouw keuze. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een draai aan het recept te geven. Hoe is de maaltijd bevallen? Geef zelf een score aan het recept. Handig voor de volgende keer.
05.
Haal het maximale uit Verdify
Om maximaal te genieten van Verdify hebben wij een aantal tips:
  • 1. Kijk elke week welke nieuwe recepten in jouw persoonlijke weekoverzicht zijn toegevoegd. De nieuwe gepersonaliseerde recepten worden op maandagochtend toegevoegd. Voeg de recepten die jou aanspreken direct toe aan jouw Verdify favorieten. Zo kan je ze altijd terug vinden. Recepten die niet als favoriet zijn aangemerkt zijn maximaal twee weken zichtbaar
  • 2. De recepten die je op jouw boodschappenlijstje hebt geplaatst, zijn in de Verdify App snel terug te zien bij 'Gekozen'. Zo heb je de juiste recepten direct bij de hand.
  • 3. Trots op de Verdify maaltijd die je hebt bereid? Plaats een foto op FB of Insta met #Verdify en maak indruk op jouw vrienden en volgers.

Probeer Verdify helemaal gratis

Probeer nu de gratis versie van Verdify. Binnenkort verschijnt een premium versie met nog meer mogelijkheden.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor contact met Verdify