‘De eenvoud van dit eten maakt het mijn favoriet”

MEDITERRAANSE CHEFKOK

Verdify introduceert met groot enthousiasme een van onze baanbrekende chef-koks – Andras Dietrich – als mediterrane keukenexpert @smartfoodchef.

We interviewden Andras om erachter te komen wat hem als chef inspireert en waarom hij besloot zich te specialiseren in de mediterrane keuken.

Inspiratie

Andras hield op jonge leeftijd al erg van eten en was altijd geïnspireerd om verschillende ingrediënten samen te stellen en daarmee iets nieuws te creëren. “Ik hield van experimenteren en van de reacties die ik kreeg van de mensen op mijn gerechten.”

Andras specialiseerde zich in de mediterrane keuken toen hij 3 jaar in Cyprus woonde en werkte. Hier leerde hij het vak van Italiaanse chef-koks die een Michelin training hadden gehad. Dit kwam goed van pas toen Andras samenwerkte met Griekse en Cypriotische koks in 5-sterrenhotels. “Dus ik leefde, werkte, ademde het mediterrane dieet”, zegt Andras. “Het is mijn smaak en mijn denken over eten. De eenvoud van het eten en de geweldige ingrediënten maken het mijn favoriet.”

Ervaring

Andras werkte sindsdien in Londen voor meer dan 75 keukens op basis van korte aanstellingen, evenals privékok voor royalty. Toen hem werd gevraagd wat hem inspireert in zijn werk, antwoordde hij: “De vreugde op de gezichten van de mensen als ze van mijn eten genieten en de positieve ervaringen als ze mijn recepten gebruiken.”

Samenwerking met Verdify

Verdify wilde graag een samenwerking aangaan met Andras Dietrich vanwege zijn ervaring en passie als chef-kok. Ook Andras was enthousiast over de samenwerking met Verdify: “Verdify heeft een unieke benadering van voedsel in de westerse wereld en onderbouwen dat met wetenschappelijke kennis. Dat vond ik geweldig. Hun richtlijnen kwamen erg overeen met mijn stijl van koken waardoor ik echt mediterrane en PDS-vriendelijke recepten kon creëren, vol smaak en versheid, voor de Verdify gebruikers.”

Kooktip

We vroegen Andras om een kooktip voor onze klanten: “Maak dingen niet te ingewikkeld, houd het simpel. Proef het eten tijdens het koken en geniet van het proces!”

Ervaar de recepten van Andras 

Meld u vandaag nog aan bij Verdify en ervaar heerlijke recepten bedacht door experts en op maat gemaakt voor jou!